jennie

ska in i duschen nu och sen ska jag vara med Jennie =)

/melina

Trailer till Blogg-Bråket

haha, igår va en liten galen dag.

Först va vi i skolan som vanligt, lite roligt och så. Sen åkte jag hem och Sanna och Jennie tjatade på mig att gå ut så vi kunde göra något.. så jag gick ut runt halv 8. Jaja, inget viktigt. vi bussluffade :$

sen kom vi på en bra idé när vi va påväg till Willys.. så vi stack hem till sanna och gjorde den. som tur va kom celina också! Så vi hade de roligt och typ skrattade och skrek. Haha, filmen kommer snart ;)


sluta klaga och gör ngt själv -.-

hehe, hej. idag är de lördag och celina stack runt 9 imorse till Becca. Roligt =).

Men iallafall så säger hon: ''Melina du måste blogga!''. Gör hon de själv? Nej.

Men idag ska jag vara med Frida som kom hem ifrån Kreta igår, träffade faktiskt henne igår också i typ en halvtimma. Hon hade haft de bra och så vidare, mkt bra! Vad vi ska göra är en bra fråga. Det blåser ju och då blir de ganska kallt. Fan!

12 dagar tills sommarlovet!!!!!!!!!

Hörs sen puss Melina


vår blogg suger k*k


/melina

har ni saknat oss?

jo de förstår jag om ni har.  haha jag skoja bah. men seriöst, förlåt :( + programmet kommer när de kommer. ändå att vi skämmer ut sig så har vi bah roligt? + vi bryr oss inte vad folk tycker och tänker. våra liv - våra regler. hehe, fan va bitchigt de blev. dumma mig. men vi ska försöka göra de till helgen kanske?

/melina



varm dag

idag va de jag, celina, jennie, niklas, oliver, kevin, adam, ara och mattis. orkar inte berätta allt så nöj er.

vi va typ i kåsjön och så. roligt, men ville egentligen inte bada men niklas slängde i mig =(

/melina






bilder ifrån dag





orkar inte mer.. puss /melina

ny design + header

de är på väg, vi tog kort och sånt idag.. så de kommer att komma snart. lovar =)

hemma men ska ut igen

de va för kallt för att bada. de blåser där uppe, vädret e mkt skönare här nere. så nu ska jag och celina till allum ochköpa bikini överdel och efter de ska vi vara med oscar och hitta på ngt =)

//melinadenfina


hellu människor och resten av er

kom typ nyss ut ur duschen, celina väkte mig.. som bra va. de e ju skit fint väder? bah att de blåser men ändå! vi ska iallfall typ ta 1 bussen upp till kåsjön och bada och sola. bilder kommer kanske sen utav mig (ifall jag orkar ta kort med kameran, annars kommer säkert dåliga mobil bilder utav celina för hon lovade er!)
vi hörs sen kanske //melina

otrolig dag

idag va jag och celina på baksidan och solade i ngn timma. sen stack vi till ett hemligt ställe och sen så hamnade vi i bergsjön. tillslut kom vi hem och så va vi på allum och shoppade. sen så stack vi till donken och åt fettis mat, sen stack vi till kåsjön jag, celina och 5 andra tjejer typ. sen så stack jag och celina till liseberg! jag kom hem runt 12 för bussen va försenad -.-

/melina







förlåt

assa jag har haft skit stressigt idag först havet skit härligt jag badade(A) sen stallet rida sen hem mamma sen läxor hela dagen upptagen ;(  men mst sova nu pöss(LL)

/celina

torsdag

sorry för att vi inte uppdaterar så jätte mycket nu men skolan är mycket just nu innan lovet. iallfall så är celina i havet foffarande typ. dom åkte ju dit med klassen idag =)
aja, sen ska jag hänga med celle till hennes mamma, mobil bilder kommer för jag och manizha tog slut på mitt kamera batteri förut :(

/melina

hur fan pallar man?

skaffa liv

/melina

onsdaaag!

idag va de skola, revy. folk va skit bra! iallfall så kom jag hem och la mig direkt på baksidan med celina typ. de va gött! kommer nog göra de imorgon med? men slutar halv fyra sen ska jag typ till momo och äta så kmr hem 5 typ? segt! sen så åker ju frida till kreta imorgon. utan mig, tack för den du! haha skoja. sen så åker manizha till dubai på lördag. sen ska hon vidare till sitt hemland och vara där i tre månader. :(
och jag kommer få vara i sverige.. men sverige e helt underbart på sommaren <3

/melina

hehe, ssshhh!



hehe, sanna kommenterade detta på gårdens mat-program.. som ni ser på bilden. haha, asså de va inte meninge att man skulle höra de :( så sshhh! mobba inte :'(

ojjsan

har glömt att blogga idag har jag och melina solat sen gick vi till en person *** hihih
jag typ rev hela hans hus :(  men nu ska jag duscha och i morgon ska vi till till havet med skolan. SKIT KUL NOT!
aja bloggar mer sen pöss(LL)

/celina

gådagens mat-program (a)


video ifrån förut


ut nu.. igen

vi grillade, de gick inte bra för de började regna -.-
men ska iallfall ut sen, hörs sen.

/melina

i skolan

sitter här med udnerbara manizha nu, vi har matte.. palla. menmen, =)

/melina

kommer ni ihåg?

kommer ni ihåg katten Smulan..? jag älskar den! jag kommer ihåg i förskolan.. jag och andreas lekte med den! den lever fan fortfarande, jag tänkte på att ta hem den..

/Melina





Celina&Melina show


ball dag =)

hej bloggen! idag var det skola, fucking måndag! =(
sen så åkte jag hem och var med celina. så typ gick vi till hennes farmor och hade de ballt.



hem ljuva hem!

nu är jag hemma skit skönt , haha fick stå i caffet med melinas bror de var kul = )

/Celina

hejdå:(!

nu drar jag ha de gött !

/Celina

skola!

nu ska jag till skolan, är skit tröt men ska stå i caffet med camilla!  ska sminka mej nu bye bye ;)

/Celina

yes!

jag har tråkigt , min pappa har gått och lagt sej , vi kanske ska flytta till en tvåa vi bor i en fyra nu men efter som min pappa och min stymamma (anki) ska flytta isär som jag hoppas(6) så ska vi flytta till en 2a , och då ska jag ha mer pengar! säger han gött assa ni kanske undrar varför jag vill att min stymamma ska flyta de ärr för att vi hatar varandra and thats it !

/Celina

video ifrån förut


liseberg =)

idag va de liseberg dåva.. ni läste ju säkert de celina skrev..? bra!
men nu har jag duschat och gjort mig klar. men fan att de e skola imorgon! min äldste bror som fyller 18 om några månader ska praoa i tre veckor i min skola nu! pinsamt! ska nog gömma mig för honom. de va en bra idé.. eller hur?

/pussmelina.





blev inte lite våt heller!

celina is here !

åå kan man ha tråkigare melina gör i ordning sig , vi ska ta 2 bussen jag kom nyss på att de är skola i mrg skit kul *host*. här kommer  en bild när jag hadde lite kul med min brors kepps, harre göött!
/Celina

vaknade nyss

jag vaknade för en stund sen har duschat , nu ska jag sminka mej för jag och melina ska till liseberg och ragga killar ; ), annars är allt gött vi kommer ta massa kort så ni fårse hur kul vi kommer ha, men jag hinner nt ta kort på vad jag ska ha på mej så jag får skriva ist.
mjuckis byxor- bikbok
vit tunica - gina
och en grå tröja som jag nt vet .
vitt pärlarmband
;)

/Celina

RSS 2.0